DECLARATIE PRIVIND PROTECTIA DATELOR

 

Prin continuarea navigarii pe pagina web sunteti de acord ca societatea  SC SOFTFREE SRL cu sediul social in  Timisoara, str. Dej, nr. 18A, jud. Timis, inregistrata la ORC sub nr. J35/959/2002, avand CUI RO14714026, in calitate de operator in intelesul art. 4 pct.7 din Regulamentul 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, sa fie autorizata sa proceseze datele mele personale, precum si datele care sunt colectate in cadrul tranzactiilor comerciale cu Societatea, respectiv:

1) Numele si prenumele;

2)Datele de contact (adresa de e-mail si numerele de telefon);

3) Informatiile despre produsele achizitionate si/sau serviciile utilizate.

 

Datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi conform prevederilor legale în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. În cazul în care corespondați cu noi, completați un formular cu date pe pagina noastră web sau faceti o cerere de oferta online, vă rugăm să aveți în vedere faptul că datele menționate de dumneavoastră pe formularul respectiv vor fi prelucrate în scopurile descrise în continuare.

 

Datele Dumneavoastra personale vor fi pastrate de Societate pentru o perioada care nu depașește perioada necesara pentru a atinge scopurile descrise mai sus .

Categoriile de destinatari catre care se pot transmite datele personale pe care le colectam, in scopurile precizate in pagina de actualizare acord sunt:

• furnizorii implicati in mod direct/indirect in procesul de marketing si promovare, achizitionarea de bunuri si servicii, autoritatile statului(inclusiv autoritati fiscale, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii) sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de sisteme IT, consultanti financiari)

Prelucrarea datelor dvs. personale in scopurile specificate mai sus, se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra. Declararea consimtamantului este voluntara. Vom prelucra datele dvs. personale numai pe baza acestui consimtamant in scopurile mentionate mai suus, pana cand revocati consimtamantul sau va opuneti prelucrarii.

Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea oricaror activitati de prelucrare bazate pe consimtamant inainte de retragerea acestuia.

Aveti dreptul sa solicitati accesul, rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal sau restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal si dreptul de a depune o plangere la noi sau la o autoritate de supraveghere in orice moment. Sunteti liber sa va exercitati dreptul de a va opune prelucrarii precum si dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta declaratie de consimtamant sau in legatura

cu utilizarea de catre SC SOFTFREE SRL a datelor personale, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor, alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos.

Ne puteti contacta:

• Prin email - la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

• Personal sau printr-o cerere trimisa prin posta - la sediul social al Societatii (la adresa mai sus mentionata)

Date Softfree

SC Softfree SRL        

Timisoara ,Str. Dej nr.18A

J35/959/2002, RO 14714026

Capital social 210 Lei

Ultimele Noutati

09 Iunie 2015
07 Februarie 2024
03 Noiembrie 2022
©2024 Softfree. All Rights Reserved.

Search