Prezentare

S.C. Softfree S.R.L este o societate comerciala orientata spre dezvoltarea de programe informatice.
Pe langa activitatea de programare, societatea presteaza si servicii de consultanta si administrare IT.
Suntem specializati pe solutii informatice pentru comert, prestari servicii, evidenta financiar-contabila.                                                 

Realizari

Am realizat programe de contabilitate si gestiune, stocuri, vanzari, evidente clienti si furnizori, care permit analiza de stocuri, statistici de vanzare pe zone/agenti, urmarire scadente, evidente manopera/piese pentru prestari servicii si alte situatii on-line.

Avem programe potrivite pentru majoritatea problemelor clientilor nostri.Daca nu le avem,le dezvoltam la cererea si dupa nevoile lor.
Aplicatiile noastre standard le personalizam cu costuri suplimentare minime.Lucrati deja cu aplicatii de gestiune si contabilitate care rezolva o parte din probleme. Dar programele nu acopera toate necesitatile, sau doriti sa le schimbati fara a perturba activitatea, nici o problema, asiguram preluarea datelor si suntem deschisi pentru a exporta datele catre alte programe. Avem experienta unor bune colaborari cu specialisti contabili, juristi, economisti.
Programele noastre se bazeaza pe tehnologii moderne client-server si functioneaza atat pe statii individuale cat si in retea. Pentru puncte de lucru la distanta, folosind tehnologia VPN programul Commpack poate fi utilizat si in reteaua Internet.

Prin seriozitate si profesionalism vom obtine cele mai bune rezultate pentru dumneavoastra.

Date Softfree

SC Softfree SRL        

Timisoara ,Str. Dej nr.18A

J35/959/2002, RO 14714026

Capital social 210 Lei

Ultimele Noutati

11 Aprilie 2019
22 Decembrie 2015
03 Noiembrie 2022
©2024 Softfree. All Rights Reserved.

Search